Taito- ja kykykoulu

Kisa aloitti yhteistyössä Kanun ja Kjv:n kanssa kaudella 2016 taito-ja kykykoulun. Vuonna 2016 toiminta aloitetiin 2007-2006 junioreiden kanssa ja se kulki nimillä taitokoulu. LISÄTIEDOT tominnasta Kisan jalkapallon valmennuspääliköltä Tommi Mäeltä tommi.t.maki (a) netikka.fi 044-5212056

Ryhmään tullee aina ilmoittautua erikseen, ilmoitus tehdään aina oman ryhmän valmentajalle,

Kausi toiminnassa on touko-syyskuu. Hinta — e/kausi.

Taitokoulut ovat seurojen organisoimaa harjoitustoimintaa 7-12 -vuotiaille harrastajille. Niiden tärkeimpänä tavoitteena on synnyttää pelaajille innostusta ja halua omaehtoiseen harjoitteluun. Toiminta antaa malleja ja vinkkejä lasten omaehtoiseen harjoitteluun. Taitavaksi pelaajaksi voi oppia vain lukemattomien toistojen kautta, minkä vuoksi keskeinen osa taitokoulutoimintaa ovat alusta alkaen erilaiset ”oma enkka” -periaatteeseen nojaavat taitokortit, kikkavideot ja muut tukimuodot, joita apuna käyttäen ohjaajat saavat lapsen innostumaan pallon kesyttämisestä omalla ajallaan.

Kykykoulut ovat seurojen organisoimaa pelaajakoulutustoimintaa 12-15 -vuotiaille tytöille ja pojille. Niiden tärkeimpänä tavoitteena on tukea nuorten pelaajien kehittymistä korostamalla omaehtoisen harjoittelun merkitystä, tarjoamalla tukea henkilökohtaisten taitojen kehittämiseen sekä pyrkiä mahdollistamaan jalkapalloharjoittelu osana koulunkäyntiä.